torstai 11. marraskuuta 2010

Mikä pettymys!

1,5h tehokkaan stalkkauksen jälkeen jouduin pettyneenä toteamaan, että kuntosalilla ei tapahtunut tänään mitään kiinnostavaa.  Ei kiinnostavia ihmisiä, ei kiinnostavia keskusteluja, ei kerrassaan mitään. Keskusteluja käytiin lähinnä kalareissuista ja unohtuneista alusvaatteista. Paikalla olivat toki idolini Nätti tyttö ja Aasialaistyttö, kuten aina.

Lopulta tyydyin vain murjottamaan omalle peilikuvalleni joka ei 9 viikon säännöllisen treenauksen jälkeen ole muuttanut muotoaan toivottuun suuntaan. Kesän aikana oli pitkä tauko keuhkokuumeen vuoksi ja sitä ennen kävin vain harvakseltaan hankalien työvuorojen takia. Nyt olen taas päässyt vauhtiin, joten voisi käydä vaikka vähän useamminkin.

Saunassa toimin esimerkillisesti ja täytin löylyämpärin täyteen käyttöni jälkeen, ja kysyin saunassa istuvalta rouvalta tahoisiko hän ämpärin viereensä. Kyllä hän tahtoi ja kiitteli kovasti. Miten se muilla tuntuu olevan niin vaikeaa lorauttaa käytön jälkeen vähän lisää vettä sinne ämpäriin? Se kun näyttää aina olevan tyhjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti