tiistai 16. marraskuuta 2010

Julkkis!

Tänään seurailin muutamaa lukiolaispoikaa, jotka pullistelivat lihaksiaan toisilleen. Pojat tekivät jokainen saman harjoituksen peräjälkeen ja jokaisen piti tietysti ottaa vähän enemmän painoja kuin kaverilla oli. Pudistelin päätäni ja toivoin ettei kukaan loukkaisi itseään liian suurien painojen vuoksi.

Mietiskelin myös aloittelijoita, joita näytti tänään olevan liikkeellä tavallista enemmän. Aloittelijat tunnistaa yleensä väärästä tekniikasta ja laitteiden jatkuvasta säätelystä. Katselin mm. Naista crosstrainerissa, joka veivasi kummallisessa etukenossa ja toista yläselkää vahvistavassa laitteessa. Ensimmäinen saa luultavasti alaselkävaivoija ja jälkimmäinen niskavaivoja, koska ei nojannut rintaansa laitteessa olevaan tukeen. Vain yksi aloittelijoista oli hoksannut, että kuntosaleilla tarjotaan personal trainer palveluita ja varsinkin aloituksen yhteydessä kunto-ohjelman tekoa. Kun opettelee käyttämään laitteita oikein välttyy turhilta haavereilta ja saa laitteista parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Palatessani pukuhuoneeseen suorastaan riemastuin kun löysin sieltä julkkiksen! Eräs entinen BB-kilpailija vaihtoi vaatteitaan kaapillaan ystävätär mukanaan. Keskustelu jatkui siitä mihin se talossa jäi: silikonirinnat on saatava. Iloni oli kuitenkin lyhytaikaista kun neitokainen lähti jollekin ryhmäliikunta tunnille lähes saman tien saapumiseni jälkeen.

2 kommenttia: