keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Hilpeyden herättäjät

Lievää huvittuneisuutta minussa herettävät ihmiset, jotka valitsevat pitkään ja hartaasti lehtihyllystä lehteä. Vaikean valinnan tehtyään he istahtavat selkänojallisen kuntopyörän päälle ja aloittavat hitaan, laahaavan polkemisen lehdenluvun lomassa. Kyllä, olen itsekin katsellut crosstrainerilla veivatessani iPhonesta tv-ohjelmia, mutta vauhdista en tingi. Salille tullaan treenaamaan ei lueskelemaan.

Minua hihityttävät myös henkilöt jotka liikunnan sijasta peilailevat itseään ja laittavat tukkaansa tai muuta vastaavaa. Kuntoillessa pääasiallinen tavoite on kaiketi kunnon kohotus ja kehonhuolto, ehtiihän tuota näyttää nätiltä sen jälkeenkin. Muut ihmiset tuskin kiinnittävät huomiota kampaukseesi tai silmämeikkiisi kuntoillessasi ( paitsi tietysti minä ;). Eräänkin kerran nuori neiti saapui suorituksensa jälkeen pukukaapilleen ja ensimmäinen asia mitä hän teki oli kasvojen puuterointi. Siinä riitti taas pukuhuonevakoojalle ihmeteltävää.

En ole välineurheilija, päin vastoin. Omistan vain kahdet housut ja kolme toppia joita käytän salilla ja yhdet hyvät kengät. En edellytä kaikilla olevan senkään vertaa, t-paita ja verkkarit ja sukkasillaankin käy mainiosti. Kummastusta aiheutti kuitenkin nainen korkokengissä. Käytännöllisyys kunniaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti