keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Hiljaiseloa

Pitkän sairasteluputken jälkeen sain jälleen hinattua itseni salille. Päivä oli ollut raskas, joten laitoin luurit korviin ja hanat kaakkoon ja istahdin soutulaitteeseen. 45 min soudettuani lähdin testailemaan express-laitteita ja kuinka ollakaan aiemmin mainitsemani BB-julkkis saapui paikalle ystävättärensä kanssa. Tällä kertaa silikoonit oli ilmeisesti asennettuna, tai siltä minun silmääni näytti. 

Neitokaiset jutustelivat niitä näitä ja lähtivät kohti pukuhuonetta, jolloin kyttääjälle tuli kiire juosta perään. Venyttelyt sikseen ja kiinnostavan kyttäysmateriaalin toivossa kiisin pukuhuoneeseen ja onnekseni satuin olemaan viereisellä kopilla. Onneni loppui kuitenkin siihen, sillä neitokaiset pakkasivat kassinsa ja lähtivät, eivätkä tulleet kanssani saunomaan kuten olin toivonut.

Menin siis itsekseni saunomaan remontin jälkeen uusittuun saunaan. Saunaan oli kaiketi unohtunut asentaa lamput, koska se oli ihan pimeä eikä lamppuja löytynyt. Toisaalta eipä noita siellä juuri tarvi. Oli kyllä hieno sauna ja kylppäri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti